"Między Prosną a Lutynią w latach okupacji hitlerowskiej 1939-1946" (1967)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem L. Gomolca. W tekście fragm. relacji świadków: Anny Górskiej i Leona Kopielskiego.
a 1975 2431
Keywords: Lutynia; rz; Prosna; Okupacja niemiecka 1939-1945 r.; wojna 1939-1945 II światowa; Wojny