``Okupacja hitlerowska w Lesznie i w powiecie'' (1964)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem L. Gomolca. Załączone rękopisy relacji: A. Błaszczyka, Marii Sośnickiej.
a 1975 2431
Keywords: Leszno 20 w; Leszno powiat 20 w; Okupacja niemiecka 1939-1945 r.; wojna 1939-1945 II światowa; Wojny