Akta i korespondencja Tomasza Reutta, ojca Zofii Reutt-Witkowskiej (1866)
2. Korespondencja
a 1977 325
Keywords: Warszawa; m.; Magistrat Miasta Stołecznego Warszawy; m.; Pędzicki Adam Dom Bankowy; m.; Ministerstwo Skarbu; m.; Włodkowski A. - magazyn; m.; Polska Krajowa Kasa Pożyczkowa; m. Bank Przemysłowy Warszawski; m.; Szpital Przemienienia Pańskiego; Kraków; m.; Polskie Towarzystwo Handlowe; m.; Bank Państwowy; Bank (bankowość) zob. też Komunalna Kasa Oszczędnościowa; książeczki; obligacje; Pocztowa Kasa Oszczędności; Polska Krajowa Kasa Pożyczkowa; pożyczki; Skard Narodowy; Banki (bankowość); Warszawa; Magistraty; Ministerstwa; Obligacje 19 w.; Politechniki; Polskie Towarzystwa