``Koniec roku Klimontowiczów'' (1921)
Powieść pisana w latach 1921-1934. Inne tytuły: ``Niegłodne'', ``Brat cierpiący'' (kop. masz. i materiały warsztatowe).
2 vol.
Keywords: Czasopisma polskie; Powieść zob. literatura polska