``Miłość Marka Łacha'' (1937)
Powieść napisana na konkurs ogłoszony przez Księgarnię św. Wojciecha w Poznaniu 1937.
a 1977 325
Keywords: Poznań Księgarnia św. Wojciecha 20 w; Księgarnie; Literatura polska |powieść