Pieśni wielkopolskie (1938)
Pieśni ludowe z nutami spisane pod kierunkiem Jana Brody w latach 1934-1938 na terenie południowej Wielkopolski, głównie we wsiach: Strzyżewo, Chynów, Grabów, Gliśnica.
a 1977 1427
Keywords: Grabów nad Prosną m.; k. Ostrzeszowa 20 w; Gliśnica; w. k. Ostrowa Wlkp; Chynów; w. k. Odolanowa; Grabów nad Prosną m. k. Ostrzeszowa 20 w; Strzyżewo; w. k. Ostrowa Wlp; Nuty; Pieśni wielkopolskie