Korespondencja (1944)
Kopie i brul. listów do nastepujących, P:
Mf 11054
Keywords: Gdańsk Państwowy Teatr ``Wybrzeże'' 20 w; Kraków ``Przekrój'' - redakcja 20 w; Warszawa Państwowy Instuytut Wydawniczy 20 w; Warszawa Polski Klub Literacki PEN 20 w; Wrocław; Państwowe Teatry Dramatyczne 20 w; Kraków Państwowy Teatr i Juliusza Słowackiego 20 w; Poznań Państwowa Opera i St. Moniuszki 20 w; Lublin Państwowy Teatr i Juliusza Osterwy 20 w; Kraków Polskie Wydawnictwo Muzyczne 20 w; Monachium; Sessler Tchomas Verlag; Niemcy; Tarnów Państwowy Teatr Ziemi Krakowskiej i Ludwika Solskiego 20 w; Warszawa Państwowy Teatr Ludowy 20 w; Łódź Państwowy Teatr Ziemi Łódzkiej 20 w; Warszawa Ministerstwo Kultury i Sztuki; Centralny Zarząd Teatrów 20 w; Czasopisma polskie; Teatr polski zob. też dramaty; opera; programy; recenzje