Korespondencja (1951)
Listy od następujących, Gd.-Goł.:
Mf 11052
Keywords: Gdańsk; Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki; Gdańsk Państwowy Teatr ``Wybrzeże'' (Goliński) 20 w; Warszawa (Związek Literatów Polskich); Gdańsk-Oliwa; Biskupie Seminarium Duchowne (Gocłowski); Teatr polski 20 w.; Teatr polski zob. też dramaty; opera; programy; recenzje