Korespondencja (1950)
Listy od następujących, P-Państwowa:
Mf 11051
Keywords: Gdańsk Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka 20 w; Poznań Państwowa Opera i St. Moniuszki 20 w; Poznań; Państwowa Wyższa Szkoła Muzyczna; Bytom; Państwowa Opera Śląska; Opera