Korespondencja (1957)
Listy od następujących, Poll.-Poz.:
a 1978 601
Keywords: Kraków; Polski Związek Esperantystów; Wiedeń; w Austrii; Poselstwo Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej; Czarnków; Dom Kultury; Warszawa Polski Klub Literacki PEN 20 w