Korespondencja (1954)
Listy od następujących, Pr.-Prze.:
a 1978 601
Keywords: Katowice; woj. - "Przemiany" red; Poznań; "Przewodnik Katolicki"-redakcja; Rada Narodowa Miasta Poznania. Wydział Kultury; Poznań (Związek Literatów Polskich); Zakopane (Miejska Rada Narodowa); Czasopisma polskie; Wiersze 2o w. zob. literatura polska