Kazania (1909)
Notatnik z tekstami kazań, zapiski do kazań, także wypisy z książek religijnych i czasopism, koncepty listów, notatki dotyczące Stwoarzyszenia Katolickich Patriotów Polskich
K. 5, 138, 139, 141, 143, 154, 155, 157, 158, 160, 163, 165, 166, 168-171, 173-180, 183-186, 188-194, 196-198, 200, 201, 203, 206-210, 231-237, 241-246, 154, 255, 268, 174, 279, 281, 299 nie zapisane
Keywords: Warszawa Polska Akademia Nauk Instytut Badań Literackich 20 w; Kazania 20 w.; Notatniki; Stowarzyszenia