``Wyzwoleni'' (1982)
Powieść - wspomnienia z podróży autokarem z pakistańskiego Lahore do Rzymu, w towarzystwie grupy narkomanów w 1976 r.
c 1984 154
Keywords: Lahore; w Pakistanie; Rzym; we Włoszech; Podróże 20 w.; Powieść zob. literatura polska; Wspomnienia 20 w.