``Mój życiorys'' (1960)
Autobiografia lekarza, działacza społecznego i politycznego, uczestnika Powstania Wielkopolskiego 1918-1919 r. oraz powstań śląskich
c 1984 36
Keywords: Warszawa Ministerstwo Kultury i Sztuki 20 w; Autobiografie; powstania 1919-1921 śląskie