``Książka protokolarna wolnego cechu kowalskiego w Kórniku'' (1928)
Zawiera protokoły z zebrań członków cechu z lat 1928-1946
c 1981 97
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy; blacharzy; rymarzy; siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Cechy rzemieślnicze; Księgi protokólarne cechu kowalskiego w Kórniku