``Książka wpisowa cechu kowalskiego w Kórniku'' (1928)
Zawiera zapisy ucznów do cechu z lat 1928-1946
c 1981 97
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy; blacharzy; rymarzy; siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Cechy rzemieślnicze; Kowalstwo