"Książka wpisowa cechu kowalskiego w Kórniku" (1928)
Zawiera zapisy ucznów do cechu z lat 1928-1946
c 1981 97
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy, blacharzy, rymarzy, siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Cechy rzemieślnicze; Kowalstwo