"Księga protokólarna cechu kowalskiego w Kórniku. Światła" (1893)
Zawiera protokóły z zebrań bractwa kościelnego z lat 1893-1925
c 1981 98
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy, blacharzy, rymarzy, siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Cechy rzemieślnicze; Księgi protokólarne cechu kowalskiego w Kórniku