``Księga protokolarna cechu kowalskiego i stolarskiego w Bninie z lat 1894-1914'' (1894)
Zawiera głównie zapisy uczniów do cechu oraz zapisy dotyczące egzaminów mistrzowskich
Mf 9263
Keywords: Bnin; d. m. k. Kórnika; cech kowalski i stolarski; Cechy rzemieślnicze; Kowalstwo; Księgi protokólarne cechów; Stolarstwo