"Cassen-Buch vor Schmiede, Schlosser, Klempner und Riemer Innung zu Kurnik" (1880)
Zawiera wpisy wpływów i wydatków cechu z lat 1880-1900 oraz spis uczniów cechu w 1925 r.
K. 27-32 nie zapisane
Keywords: Kórnik cech kowalski (połączony-ślusarzy, blacharzy, rymarzy, siodlarzy i bednarzy 19-20 w; Bednarstwo; Blacharstwo; Kowalstwo; Rymarstwo; Siodlarstwo; Ślusarstwo