Relacje mieszkańców Wielkopolski o walkach w szeregach Armii Czerwonej (1970)
2. Jan Perz - o walkach na d Dnieprem k. 4.
a 1975 2322
Keywords: Murmańska; m; Rosja; Armia Czerwona; wojna 1939-1945 II światowa; Wojny; Wojsko radzieckie; Wspomnienia zob. też pamiętniki