``Rozwój gospodarczy Piły w okresie XX-lecia PRL'' (1965)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem L. Gomolca. W aneksie relacje: Zygmunta Sengera i Józefa Kwapiszewskiego.
c 1976 280
Keywords: Poznań I Studium Nauczycielskie 20 w; Piła m. woj. 20 w