``Rozwój nauki i kultury powiatu szamotulskiego w okresie Polski Ludowej'' (1962)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem B. Szczepańskiego.
c 1976 288
Keywords: Poznań I Studium Nauczycielskie 20 w