Pamiętnik 1944-1980. 1981 (1981)
Dzieciństwo na wsi Grębów, praca w zagłębiu siarkowym w Tarnobrzegu.
Akc.: c 1986 274
Keywords: Tarnobrzeg; Zagłębie Siarkowe; m; Grębów; w; robotnicy 20 w. praca; wieś 20 w.