Życiorys 1935-1981. 1981 (1981)
Wczesne sieroctwo spowodowane śmiercią matki i odejściem ojca, praca m.in. w księgowości w Państwowych Gospodarstwach Rolnych w Gorzesławiu i Stroniu. Sprawy rodzinne : alkoholizm męża, choroba syna.
Akc.: c 1986 444
Keywords: Gorzesław; w; Małopolska; Stronie; alkoholizm 20 w.; robotnicy 20 w. praca