Wspomnienia 1935-1981. 1981 (1981)
Obrazy z życia i pracy zawodowej nauczyciela szkoły zawodowej w Oławie; rozczarowania związane z działalnością społeczną.
Akc.: c 1986 488
Keywords: Oława; m; Ślask; robotnicy 20 w. praca; robotnicy 20 w. wykształcenie