Życiorys 1947-1981. 1981 (1981)
Koleje pracy zawodowej autora od podjęcia nauki w technikum kolejowym; przerwanie nauki, podjęcie jej w szkole zawodowej dla pracujących, służba wojskowa, praca ślusarza, kontynuacja nauki w technikum zaocznym, założenie rodziny.
Akc.: c 1986 528
Keywords: robotnicy 20 w. praca; wojsko 20 w.