Życiorys 1933-1981. 1981 (1981)
Wyliczanie konkretnych, szczegółowych danych, związanych z poszczególnymi okresami życia autora (np. informacje z dokładnością do 1 grosza o wysokości zarobków rocznych i miesięcznych dla każdego roku w okresie 1964-80). Bogaty materiał dokumentalny: (przeszło 1/3 pracy)- świadectwa, dyplomy itp.
Akc.: c 1986 560
Keywords: robotnicy 20 w. praca