Życiorys 1950-1981. 1981 (1981)
Życie kalekiej od urodzenia dziewczyny (brak obu rąk i nogi) układającej sobie normalne życie-średnie wykształcenie, praca zawodowa, własne mieszkanie, posiadanie bliskiego człowieka.
Akc.: c 1986 605
Keywords: robotnicy 20 w. praca