Pamiętnik 1937-1981. 1981 (1981)
Życie rodzinne, mąż alkoholik (m.in. wyrok na męża, funkcjonariusza MO, 2 lata za awantury z użyciem broni).
Akc.: c 1986 668
Keywords: alkoholizm 20 w.; robotnicy 20 w. praca