Pamiętnik 1919-1981. 1981 (1981)
Dzieciństwo, młodość, uprawnienia czeladnicze, pierwsza praca, pobyt na zagranicznych budowach; rozbudowa fabryki "Ursus".
c 1986 682
Keywords: Warszawa; m; Mazowsze; robotnicy 20 w. praca