Wspomnienia 1926-1981. 1981 (1981)
Służba wojskowa, kierownik służb pracowniczych w przedsiębiorstwie przemysłowym; opisy służby w Armii Radzieckiej przez Polaka wychowanego na terenie ZSRR; nauka w szkole podchorążych KBW.
Akc.: c 1986 704
Keywords: Rosja; wychowanie; robotnicy 20 w. praca; wojsko 20 w.