Życiorys własny 1925-1981. 1981 (1981)
Życie rodzinne, warunki życiowe, praca rodziców, okres wojny i warunki w czasie okupacji; okres powojenny- choroba autorki, praca chałupnika
Akc.: c 1986 707
Keywords: robotnicy 20 w. praca