Korespondencja do Niny Antkowiakowej - Iłłakowiczówna, Kazimiera; Jastrun, Mieczysława Buczkówna; z Gajowniczków żona T. Jastruna, Jastrun Ewa; Nina, Antkowiak; Jastrun, Mieczysław; Jastrun, Tomasz
Korespondencja do Niny Antkowiakowej od następujących: Iłłakowiczówna Kazimiera 1954-1958 (7) k. 1-7. - Jastrun Mieczysław 1945-1985 (27) k. 8-39. - Jastrun Mieczysławy 1983 (2) k. 40-42. - Jastrun Mieczysława i Mieczysławy 1953-1975 (11) k. 43-53. - Przy tym zawiadomienie o ślubie Ewy Gajowniczek i Tomasza Jastruna z 1974 r. k. 54-55
Część korespondencji adresowana do ``Państwa Antkowiaków''