Dziennik z roku 1931 (1976)
Treść dotyczy życia codziennego autora i jego nauki na Wydziale Prawa na Uniwersytecie w Poznaniu
Treść dziennika została przez autora przepisana z rękopisu. - Dwa kolory czcionki: czerwony i czarny
Keywords: Poznań; życie codzienne; Pamiętniki polskie 1931 r.