Od powstania styczniowego 1863 do powstania warszawskiego 1944 - Życie Marii Rodziewiczówny (1919)
List Marii Rodziewiczówny do Bolesława Kobusa zawiadowcy stacji Horodec z 1920 r. oraz fotofr. M. Rodziewiczówny z 1919 r.
Mf 9905
Keywords: Horodec; stacja kolejowa