Wypisy źródłowe J. Baumgarta. (materiały do pracy doktorskiej o Sułkowskich)
1. Wypisy - materiały biograficzne - życiorysy Sułkowskich.
Baumgart M. Kraków a 1992 1280
Keywords: Archiwum Sułkowskich; Polska; Archiwistyka; Archiwa; Kraków m