Wypisy źródłowe J. Baumgarta z lat 1725-1833 z archiwum Sułkowskich (materiały do pracy doktorskiej)
1. Wypisy z archiwum Sułkowskich, m.in.: kalendarium życia Franciszka, Antoniego, Aleksandra Sułkowskich oraz korespondencja: Franciszek Sułkowski do brata Augusta Sułkowskiego.
Baumgart M. Kraków a 1992 1279
Keywords: Archiwum Sułkowskich; Polska; Archiwa; Archiwistyka; Kraków m