Materiały z lat 1916-1939 (1919)
Wspomnienia St. Oyrzyńskiego dotyczące jego udziału w walkach 5 pp Legionów 1918-1919
2 egzemplarze wspomnień w masz. k.5-8 i 9-13
Keywords: Polska; Wojna 1918-1919 polsko-ukraińska; Wojsko Polskie