Spuścizna Stanisława Oyrzyńskiego
I. ||Zaproszenia Kancelarii Cywilnej Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej na przyjęcia noworoczne oraz spotkania okolicznościowe dla Stanisława Oyrzyńskiego.
c 1993 480