Mein Weg aus Schlesien heraus Januar bis Juni 1945
Wspomnienie junkra niemieckiego o ucieczce przez front niemiecko-rosyjski w 1945 r.
c 2016 402
Keywords: Wojna 1939-1945 II światowa; Polska; Przesiedlenia ludności Niemieckiej; 1939-1945; Śląsk