Materiały Eugeniusza Krygiera dotyczące przebiegu, organizacji oraz wyników prac inwentaryzacyjnych w latach 1958-1979 (1954)
2. ||Referaty, artykuły, głosy w dyskusji E. Krygiera (niektóre we współautorstwie z Teresą Ruszczyńską i Danutą Molendą) dotyczące zabytków budownictwa przemysłowego w latach 1954-1979. k. 54-153.
a 1988 2309
Keywords: Budownictwo przemysłowe; zabytki; Polska; Zabytki budownictwa przemysłowego; inwentaryzacja