Katalog zabytków budownictwa przemysłowego w Polsce (1961)
1. Materiały inwentaryzacyjne do pow. Przysucha i Szydłowiec: notatki terenowe, kop. rysunków inwentaryzacyjnych (kalki), mapy (kalki i oryg.), fotogr. k. 1-395.
a 1988 2309
Keywords: Zabytki; budownictwo przemysłowe; Polska; Radom m; województewo; Szydłowiec m; powiat - zabytki budownictwa przemysłowego; Przysucha m