"Materiały historyczno-genealogiczne (1925)
Zawiera opisy rodzin szlacheckich oraz nieszlacheckich, które wpłynęły kulturotwórczo na okolicę
Materiały częściowo wydane w "Herbarzu Polskim" A. Bonieckiego, a częściowo stanowią jego uzupełnienie
Keywords: Genealogia