Życiorysy Jędrzeja Giertycha (1961)
Zawiera 8 różnych wersji życiorysu w języku angielskim, francuskim i polskim oraz pełną bibliografię prac J. Giertycha opracowaną przez autora
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1582
Keywords: Emigracja polska