``Algebre'' (1876)
Zawiera notatki z wykładów matematycznych prawdopodobnie prowadzonych przez St. Barbe z równaniami i schematami przebiegu funkcji matematycznych
stary zasób z czasów prof. St. Bodniaka
Keywords: Algebra; Matematyka