Ukraina i Litwa (1950)
Zawiera wycinki prasowe dotyczące: historii Litwy. - Historii Ukrainy. - Ziemi Wołyńskiej. - Stosunków polsko-litewskich. - Stosunków polsko-ukraińskich
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1475
Keywords: Polska a Litwa; Ukraina; historia; Wołyń; Litwa; Polska a Ukraina