Historia Polski od średniowiecza do czasów napoleońskich (1962)
Zawiera wycinki prasowe dotyczące historii Polski: okres średniowiecza. - Czasy Wazów. - Powstania narodowe. - Czasy Napoleona
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1477
Keywords: Polska; historia