Wiersze (1939)
Zawiera kopertę i 8 wierszy: ``Kazanie u Św. Marii Magdaleny'' z 1939 r. k. 1. - ``W Hyde Parku'' z 1943 r. k. 2. - ``Wezwanie'' z 1982 r. k. 3. - ``Słowo'' z 1982 r. k. 4. - ``W nocy'' z 1982 r. k. 5. - ``O brzasku'' z 1982 r. k. 6 - ``Rok Święty'' z 1983 r. k. 7. - ``Apokalipsa'' z 1985 r. k. 8
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1464
Keywords: Literatura polska; poezja; Wielka Brytania