``Akta Rozwadowskiego''
Zawiera wyłącznie kserokopie materiałów dotyczących operacji wojskowych w czasie wojny polsko-bolszewickiej 1920 r.
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1558
Keywords: Polska; historia